Foerste HELLO fra Cambridge

Hello!

Saa er jeg endelig kommet herover! I dag er anden dag paa “kontoret” og min stroemforsyning er endnu ikke dukket op, saa jeg har en laant en computer (hvilket forklarer de manglende danske bogstaver!). Vi er saa smaat kommet paa plads i lejligheden (som forresten er RIGTIG laekker!) og har faeet indkoebt de mest noedvendige ting. Min vejleder herover skulle gerne dukke op i morgen, saa jeg er ikke kommet i gang med mit projekt endnu. Men det goer nu heller ikke saa meget for der er en del litteratur jeg skal igennem og saa skal jeg lige ha laert at bruge et program der hedder SAAM II. Alt i alt saa keder jeg mig vist ikke! MEEEN jeg glaeder mig dog til min stroemforsyning kommer herover og vi faar internet i lejligheden.. man er vist lidt lost uden!

Naa jeg maa hellere lave lidt igen!