ja, vi er altsaa i live!

Paa flere opfordringer maa jeg hellere faa skrevet lidt! Billederne skal ogsaa nok komme snart!

Vi er efterhaanden kommet godt paa plads. Jeg har faaet koebt en cykel (mountain bike), saa det er lidt lettere at komme rundt. Vi har vaeret ude og se paa bil og har faaet sat en soelvgraa Citroen Saxo (Fiks lille sag!) til side til paa fredag, hvor vi skal ned til the garage og ordne forsikring. Saa forhaabentlig er vi bilejere en gang i naeste uge!

Kassen er ENDELIG dukket op (i torsdags) saa nu har vi begge en computer (stadig ingen internet, men det kommer!). Makob har koblet minianlaeget til sin computer og med lidt snilde kan vi afspille dvd fra makobs baerbar og se det paa hans nye 22” fladskraerm og faa lyden i stereo… helt fantastisk. Saa vi har da baade faaet set Austin Powers 1 & 2, Batman & Robin, en eller anden maerkelig spatterfilm og Ormen!

Kassen
Men ellers gaar dagene med studier og arbejde paa henholdsvis Addensbrooke’s Hospital og CSR. Jeg laver analyse af data opsamlet fra boern med diabetes, der har overnattet et doegn paa hospitalet. Det er super spaendende og der er nok at tage fat paa!

I morgen skal vi ud og spise thaimad med nogle folk fra CSR. Det skal nok blive sjovt! Det er godtnok for egen regning, men det er heldigvis ikke saerlig dyrt at spise ude herovre og maden er ret god!

Jeg haaber det var update nok for denne gang. Jeg vender snart tilbage :0)