Sightseeing i London

I sidste weekend tog vi en smut til London sammen med noglea af mine kollegaer. Vi havde egentlig ikke rigtig planlagt noget, så vi gik lidt rundt og så det hele. Vejret var helt perfekt til sightseeing. Vi fik set Buckingham Palace og Greenwich nul medianen. Vi sejle fra London Eye og ud til Greenwich, så vi kunne se London fra søsiden. Der er utroligt flot i Greenwich. Og det er nu meget charmende at sejl dertil. Det kan ihvertfald anbefales. I Greenwich er der en kæmpe stor park og midt i parken, på en bakketop, ligger der et observator, hvor man en gang bestem at her skulle nul-median ligge. Udsigten fra toppen er helt kanon. Når man står der glemmer man helt at man faktisk befinder sig i midten af London. Vi fik desværre ikke set museet, da vi kom til lukketid. Men det er en god undskyldning for at vende tilbage.
Billederne fra tur til London kan ses her